RTR Trailer

Leuke tekst

En hier kan je dan een leuke tekst plaatsen et betrekking tot de afbeelding

Leuke tekst

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Oplegger voor TFF - Part of the Boekema Group

In oktober hebben wij een oplegger geleverd aan TFF. 

TFF zal met deze oplegger voornamelijk bloemen, planten, groente en fruit gaan vervoeren.
Voor deze werkzaamheden is de oplegger onder andere uitgerust met een 2-tons laadklep, palletkist een een inwendige hoogte van 2,70 meter en een breedte van 2,50 meter.

Wij wensen TFF veel veilige kilometers toe met deze schitterende oplegger!

De RTR pinguïns zijn terug!

De RTR pinguïns zijn terug!
 
De drie warm aangeklede pinguïns, speciaal getekend door Toon van Driel voor RTR, zijn een tijdje weg geweest, maar ze zijn terug. En hoe! Op de hagelnieuwe Schmitz koeloplegger zijn ze sinds kort weer te bewonderen.
 
Het trio was voor het eerst te zien op de beurs ‘Transport Compleet 2016’ te Gorinchem. De oplegger stond vlakbij de ingang van de evenementenhal en kon rekenen op veel bekijks! 
Op de beursstand kregen wij veel complimenten van bezoekers en klanten over de oplegger. 
 
Jan de Waal groente en fruittransport B.V. was zelfs zo enthousiast over het unieke ontwerp, dat zij besloten hebben de oplegger voor langere termijn bij ons te huren. Het is mogelijk dat u in Nederland en Scandinavië de pinguïns tegenkomt.
 
Jan de Waal groente en fruittransport en RTR beheersen het klimaat wél!
 

RTR bij RTL Transportwereld

Op zondag 27 november was RTR te zien bij RTL Transportwereld. Deze aflevering gaat over het vernieuwde bandenmanagementsysteem van Profile Tyre Service 'Tymacon'. RTR maakt voor haar grote vloot koel/vriesopleggers gebruik van dit systeem.

RTL Transportwereld heeft voor Tymacon gefilmd op diverse locaties in Barendrecht. Zo komt Frans de Graaff, directeur van RTR Holland B.V. uitgebreid aan het woord over de samenwerking met Profile. Ook is Manuel Groeneveld van Euser Opslag en Verhuur B.V. terug te zien in deze aflevering en komt Profile DBS Barendrecht meerdere malen langs.

Zie hier de uitzending terug!

 

 

 

Attachments:
Access this URL (https://www.facebook.com/rtrholland/videos/811704048972095/)RTL Transportwereld0 Kb

Koeling voor de Koning

Vrijdag 25 april 2014 laat in de middag hoorden we een oproep via radio Rijnmond. Er was grote paniek; "de koning was aan het smelten" Frans de Graaff was in de buurt en RTR werd ingeseind. Frans is onmiddellijk richting de beijerlandselaan vertrokken en hulp aangeboden, door een koeloplegger neer te zetten.

Henk Sluimers van H. Sluimers Transport werd door ons gecontacteerd en stond meteen paraat om eveneens de helpende hand toe te steken en de trailer op te halen in Barendrecht en te transporteren naar de Beijerlandselaan.

In een zeer korte tijd stond alles op zijn plaats en kon er verder worden gewerkt aan de koning.


onderstaande tekst werd geplaatst op de website van Rijnmond.nl

De zusjes Regalis van het Rotterdamse Cake Café zaten even in de rats. De levensgrote cakeversie van koning Willem-Alexander waar ze aan werken dreigde te smelten, omdat de koeling die ze hadden gehuurd kapot ging. Gelukkig kwam er net op tijd een reddende engel.

"We hebben er veel tijd en liefde in geïnvesteerd", vertelde Jennifer Regalis eerder op de dag. De delen van de cake die al klaar waren, moesten zo snel mogelijk worden gekoeld, maar het verhuurbedrijf had geen koelingen meer staan. Die waren allemaal verhuurd vanwege Koningsdag.

Het bedrijf RTR Holland uit Barendrecht hoorde van het probleem en bood de helpende hand. Het bedrijf had wel nog een koelwagen staan en heeft die aan het Cake Café ter beschikking gesteld.

De cake-Willem-Alexander wordt zodra hij klaar is verkocht aan de hoogste bieder. De opbrengst gaat naar een goed doel. Welk doel dat wordt staat nog niet vast: daar mogen de klanten van het Cake Café over meepraten.


 

 

Nem contact met ons op.