RTR Trailer

Leuke tekst

En hier kan je dan een leuke tekst plaatsen et betrekking tot de afbeelding

Leuke tekst

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Koeling voor de Koning

Vrijdag 25 april 2014 laat in de middag hoorden we een oproep via radio Rijnmond. Er was grote paniek; "de koning was aan het smelten" Frans de Graaff was in de buurt en RTR werd ingeseind. Frans is onmiddellijk richting de beijerlandselaan vertrokken en hulp aangeboden, door een koeloplegger neer te zetten.

Henk Sluimers van H. Sluimers Transport werd door ons gecontacteerd en stond meteen paraat om eveneens de helpende hand toe te steken en de trailer op te halen in Barendrecht en te transporteren naar de Beijerlandselaan.

In een zeer korte tijd stond alles op zijn plaats en kon er verder worden gewerkt aan de koning.


onderstaande tekst werd geplaatst op de website van Rijnmond.nl

De zusjes Regalis van het Rotterdamse Cake Café zaten even in de rats. De levensgrote cakeversie van koning Willem-Alexander waar ze aan werken dreigde te smelten, omdat de koeling die ze hadden gehuurd kapot ging. Gelukkig kwam er net op tijd een reddende engel.

"We hebben er veel tijd en liefde in geïnvesteerd", vertelde Jennifer Regalis eerder op de dag. De delen van de cake die al klaar waren, moesten zo snel mogelijk worden gekoeld, maar het verhuurbedrijf had geen koelingen meer staan. Die waren allemaal verhuurd vanwege Koningsdag.

Het bedrijf RTR Holland uit Barendrecht hoorde van het probleem en bood de helpende hand. Het bedrijf had wel nog een koelwagen staan en heeft die aan het Cake Café ter beschikking gesteld.

De cake-Willem-Alexander wordt zodra hij klaar is verkocht aan de hoogste bieder. De opbrengst gaat naar een goed doel. Welk doel dat wordt staat nog niet vast: daar mogen de klanten van het Cake Café over meepraten.


 

 

Nem contact met ons op.