Trailers

Standaard uitgerust met veel opties

Header

Uitvoeringen

RTR trailers zijn standaard uitgerust met veel opties. Onze trailers hebben standaard drie assen (eventueel met stuur-as of aslift), vastzetrailsen in het dak/vloer en in de wand. Alle trailers voor de ferry zijn voorzien van ferry-ogen en diverse versterkte aanpassingen.

RTR heeft oa. De volgende trailers in haar vloot:

  • Europa verkeer
  • Huckepack spoor
  • Ferry uitvoering
  • Multitemp
  • Pharma uitvoering
  • Vleeshang
  • Winkeldistributie
  • Zijdeuren trailers

De aankoop van nieuwe trailers vindt uitsluitend plaats bij fabrikanten, die een duurzame productie omarmen en weloverwogen met het milieu omgaan. Om de levensduur van de accu’s in de verschillende installaties te verlengen zijn alle trailers voorzien van een zonnepaneel. Sinds 2016 laten we op laadkleppen een Taillift Charger monteren, die de batterijen van de laadklep oplaadt. RTR is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Onderhoud

Huren bij RTR betekent dat je als klant verzekerd bent van een goed onderhouden en jonge trailer. We hebben een goed uitgeruste werkplaats waar we klein onderhoud uitvoeren, servicebeurten verlenen en de trailers controleren. Trailers die terugkomen uit de verhuur worden tot in detail nagekeken. Waar nodig voeren we gelijk onderhoud uit. Mocht een klant onverhoopt met een mankement te maken krijgen, dan lossen we dat snel en vakkundig op. Als de trailer in de buurt is, dan kan deze terug naar onze werkplaats.

Daarnaast hebben we een groot netwerk aan reparateurs in binnen- en buitenland, die we in kunnen schakelen om de trailer in de buurt van de klant te repareren. We kiezen er bewust voor om APK keuringen niet zelf uit te voeren. Zo hebben we periodiek een extra en onafhankelijke check of de trailers nog in de gewenste staat zijn. De koelmachines worden twee keer per jaar door de leverancier van de installaties gecontroleerd en onderhouden. Zo zijn alle trailers altijd perfect in orde. Alle normale onderhoudskosten binnen het kader van normaal gebruik zijn voor rekening van RTR, met name bandenslijtage, remvoeringen en de koelgroep vallen hier onder.